9 Mayıs 2008 Cuma

zaman cabuk geciyor yarin asi gunu:)

Bizim kuzu tam gaz herseyi yiyor derken kalitsal yollarla baba tarafinda sıkca rastlanilan allerji sende de bas gosterdi. demir ilacin mi boyle yapti yoksa yanlislikla tadina bakmadan verdigim mercimek corbasinin icindeki acili salca mi bilemiyorum. cizgi halinde kol ve bacaklarinda kizarikliklar bas gosterdi. 5er dakika gibi cok cabuk sureclerde biri kaybolan diger ortaya cikan bu durum karsisinda hemen doktorumuz eda abla ile gorusmus anneannen ve deden. babanda derhal tum ek gidalari kesti. boylece bugun rahat bir gun gecirdin. evet kuzucum 6 gecti ve anne sutunun koruyucu etkisi geciyor. spermine ve antikorlarca zayiflayan anne sutu yerine kendi immun sistemin sana bundan sonra yol gosterecek. her zaman dedigim gibi umarim kalitsal mirasin iyidir.

kuzum, oglum, biricigim; ust dislerinin ikisi birden uzuyor. ust kopek dislerinde uc vermis. ama onlar anladigim kadar canini pek gecen hafta sonu ust dislerinin yaptigi gibi acitmiyor. konusma aktivitesine devam. artik baban ise giderken gel ve atta kelimesini her sabah soyluyorsun. "sirdaaaa gel." diyorsun. senin hakkinda dedikodu yapmamiza acaip kiziyorsun. hemen araya sen birkac kelime ya da cumle sikistirip durumu bozuyorsun.
asla ama asla mama sandalyesi haricinde sofra kurulmamis bir yerde yemek yemiyorsun. gecen gun bir yere aksam yemegi icin gittigimizde seni ana kucagi ile arabanda iken yedirmek istedim ama basarili olamadim. ne zaman ki mama sandalyesine oturdun ve sofradaki herkesi gorur hale geldin o zaman bizimle birlikte yemegini hic cizirti yapmadan yedin.

laptoplarimiza ise 10 parmaginla saldiriyorsun. sana aldigimiz oyuncak laptopa ise el surdurtmuyordun. ne zaman tuslarina basmaya calissak ayni kendi laptoplarimiza sen saldirirken yaptigimiz gibi sende kendi laptopunun kapagini kapatiyorsun.

yarin 7.ay kontrollerin var. bu sefer unutmazsam gunluk yeme/uyku duzeninin kaydettigimiz defteri goturecegim doktora. deden sagolsun hersey harfiyen takip ediliyor.

zaman cabuk geciyor ve seninle sabahlari tum etrafimizda gerceklesen negatif olaylara ragmen gune aydinlik bir yuzle kalkiyoruz. sagol bitanem, iyiki varsin

muccuks

Locations of visitors to this page Who links to me?