13 Mart 2008 Perşembe

simdi beraber yaziyoruz

sabah 6:00, annecugunu uyandirmayi basarinca cok mutlu oldun. sabahlari seninle erken kalkmak, gune guzel baslamak demek. su anda kucagimdasin, beraber tuslara basiyoruz. elimi yakalayinca yazmak zor olsa bile, beraberiz.

ya peki 8:30 da ne olacak, annenin ici, akli herseyi sende kalarak yola cikacak. biraz korkarak ve biraz aksam kimbilir beraber neler yapariz diyerek umutla yola cikacak. kah gunde hic oturmadan calisacak, kah seni aramaya firsati bile bulamadan. ama seni cok sevecek, ayni baban gibi.

sen simdilik daha 40i bile cikmadan calisan bir anne cocugusun. annende babanda uzakta bile olsalar bil ki seninle atacak yurekleri. seni belki gun icinde cok gezdiremeyecegiz, aksamlari yorgunluk gozumuzden akarken, uslu durmani tembihleyecegiz ama gozumun nuru emin ol seni cok ama cok sevecegiz.

peki anne vazgecemezmiydin calismaktan dersen birgun, sana cevabim sen iyi oldugun surece ve gerekli olmadigi surece ilelebet devam etmesi gereken kisisel gelisimimi calisarak tamamlamam gerektigi olacaktir. bu hem seninle olan iletisimimde pozitif bir yaklasim olacaktir, hem de ayaklarinin uzerinde kalabilmen icin kendi basina karar alma ozgurlugunu daha cabuk farketmen demektir. her ne kadar duygusal ozlemlerimiz daha fazla olsa bile..


canim kuzumm muccuks

Locations of visitors to this page Who links to me?