23 Temmuz 2008 Çarşamba

ETTTTTAAA

yani ATTAAA, bu kelime cok sihirli, Dogukan yer icer ama en onemlisi gezer. Arkadas canlisi kucuk kuzum mutlaka gezme aktivitesini yapmaliyiz. yoksa cok kiziyorsun bize. oturdugun yerde oyuncagini eline alip surekli etttta nidalarini once yavas sonra cok hızlı modda soylemeye basliyorsun. ettaaa mutlaka yapilmali.

Bu konuda cok sansliyiz, Kalamis parki burnumuzun dibi, fenerbahce parki, cadde bunlar rutin gezme duzenimizin bir parcasi. sabah, ogleden sonra ve uyumadan once aksam mutlaka buralarda yurunuyor. diger cocuklarla mumkun oldugunca temas saglaniyor. insanlarin gozunun icine bakip bakip kikirdadigin icin herkesle ahbap olduk. sosyal kelebegim sayende etrafimizdaki komsularimizin kimler oldugunu anliyoruz. bize sokakta selamlasma uzerine cok buyuk dersler verdigini itiraf etmeliyim.

Dogukan paytak paytak yuruyorsun ama asla elimi birakma taraftari degilsin. zaten huy geregi sanirim biraz saglamcisin. her hareketinde boyle bir saglamcilik yonun ortaya cikiyor. tek bir istisna disinda o da, yattigin yerde donerken hizini alamayip yere dusme konusunda. bir kere seni boyle dusurduk hatta. etrafindaki dag gibi yastiklari asip kendini yere atmayi basardin ve bizde malasef bu konuda sana engel olamadik. Allahtan cok onemli birsey olmadi ama olabilirdi, dikkat etmek gerek.

gunler cabuk geciyor ve 9 ay kontrolune henuz gidemedik. tatile denk geldigi icin Dr. Eda hanımdan bir turlu randevu almaya firsat olmadı. ama es gecmeden buyumeni takip icin goturmek gerek

seni cok seviyorum kuzumm

annecugun

Locations of visitors to this page Who links to me?