4 Şubat 2008 Pazartesi

neler yapiyorsun bir bilsen!

Ogulcugum, gecen hafta cuma gunu oyun parkinda 180 derece cevrende tur attin. bu muhtesem donme gosterisine biz gulerek cevap verince salincak gibi ayaklarini bir saga cevirip o tarafa dondun sonra oteki tarafa. bu bizim ilk basarili ceeee oyunumuz. fis fis kayikci icin kendini yerden kaldirmaya calisman ise cok komik oluyor. bir kucuk adam kendini ihhh diyip kaldirmaya calisiyor.

agzindan tukuruklerini balon yapip surekli genzinden ciglik vari sesler cikartarak konusuyorsun. seninle ilgilenilmezse bu durumda yuksek sesle beeeeee beeeeeeeeeee diye bagirip birisini yanina istiyorsun. gelince kaslarini kaldirip yine ayni tukuruklu ve ciglikli konusma basliyor. bazen biz dalip gidiyoruz ama bir bakiyoruz sen hala yorulmamis ve konusuyorsun.

ve yine ben gribim. bir turlu duzelmiyor halim. isin kotusu izin alip evde yatacak bir durum yaratamiyorum. sende hafiften benim gibi oksurmeye basladin. arada da hapsurma sesleri geliyor. ama genel durumun iyi. bu sebeple cumartesi gunune kadar dikkatle durumunu izlemeye devam.

mucccuksss canim oglum

Locations of visitors to this page Who links to me?