9 Şubat 2008 Cumartesi

Doktor kontrolu 4. ay

Doktor kontrolu sonucunda boy ve kafa capin buyuklugun %90 kilo ise %50 percentile degerlerinde imis. sevindik, ozellikle senin neseli tavirlarin hepimizi rahat ettirdi. asilarinda cok problem olmadi.

Doktorumuz, Eda Hanim evimize cok yakin olan Florence Nigtingale hastanesinde dogdugundan beri ozenli bir sekilde seninle ilgileniyor. Dogdugun gun ne yapsak ne etsek su cocuk doktoru isini diye hayiflanirken ben bu kadar merkezi yerde oturmanin bir avantaji olmali diyip, denemeye karar verdim. ne de olsa bebekli bir anne olarak, trafik yol stresini seninle beraber bir doktor kontrolu icin cekmeye gerek olmadiginin bilincindeydim.

Peki kalamis bolgesinde kimler var diye arastirdigimizda, Florence Nightingale'i denemeye karar verdik. Sagolsun babanin arkadasi olan cocuk doktoru arkadaslarimiz ne zaman istersek baska hastanede bizi gorebileceklerini ifade etmis olsalarda dedigim gibi arabaya binmeden bu isi halletmeliyiz diye planladik ve Eda hanim'la ilk kontrolumuzu 15.gununde basladik. Bence cok isabetli bir karar almisiz. randevu saatinden 10dk once kisa bir yuruyus yapip hastaneye variyoruz ve yine kisa bir yuruyusle yine evimize variyoruz.

Allah amansiz hastalik gostermesin yeterki. saglikli ol kuzum, en buyuk mutluluk senin sagliginin, keyfinin yerinde olmasi.

Bugun hava yagmurlu oldugu icin su maxi cosy anakucagina yagmurluk almak gerek dedik ve aylardir bir yagmurluk getirmeyen grup baby'e de bu postumdan sonra mail atacagim. oglum bir urun getiriyorlar, yan parcalari yok. eminim pazarda hatiri sayilir miktarda son yillarda satislarinda artis oldu ama ne bir instructions manual'i Turkce'ye cevirmek ve kutularin uzerine yapistirmak akillarina gelmis ne de yan parcalarini duzenli getirmek. bu sebeple kimseye maxi cosy urunlerini tavsiye etmiyorum. bir de quinny buzz kullanma zorluklarini anlatacagim bir ara. bizden sonra alacak olan varsa bilsin diye. herneyse, aksam ustu tepe'ye gittik. ust katta balik urunleri satan yeme-icme yeri acilmis. kimse hamsi pilav yemesin diyorum cunku hamsili pilav asla bildigimiz hamsili pilava benzemiyor.

valla param cok olsa oglum Nord See 'yi TRe getirmek isterdim. sen, cocuklarin ve torunlarina bile yeterdi kazanacagimiz para:)

son olarak bugun Turban yasasi gecmis, hayirli olsun diyorum. milletin kafasinin ne ile ortulu oldugu inan umrumda degil ama milletin kafasinin icini hurafelerle ve hicbirseyi sorgulatmayacak sekilde kaliplarla dolduranlara ve bunlari kafasinda tasiyanlara karsiyim. Allah bir beyin vermis, bu beyine fonksiyonlar kazandirmis ve gel gor ki cogunluk bunu kullanmaktan uzak. hatta bir de diplomali cahiller ordusu var ki, sorma onlar cok daha kotu. umarim yasadigin ulke gercekten ozgur olur. calisan hakkini alir, yan gelip yatan bilmem kimin oglu olsa bile bir halt olamaz.

Locations of visitors to this page Who links to me?