28 Aralık 2007 Cuma

Sonunda C&A Turkiye'de acildi

Gecen gun capacity'de yeni yil dolayisi ile duzenlenen partiye katildik. Dogukan bu sayede ilk kez avrupali oldu, deniz asiri yolculuk yapti ve deniz otobusune bindi, taksi kullandi. bircok ilk 27.12.2007de yasandi kucuk kelebekle.
sanirim cok sessiz ve uygun sekilde davranarak annecugum beni yine getir demek istedin. Capacityde acilan ve benim severen urunlerini kullandigim C&A'dan sana mont, eldiven almak cok eglenceli idi. cunku hem cok kaliteli hemde pazar fiyatina cocuklarla ilgili hersey mevcut. Babacugunun favori rengi turuncu montunu 15ytl'e aldik. zaten var olan tum cicilerini henuz cinsiyetini bilmememe ragmen berlindeki c&a ve h&m den almistik. sansina hersey uzerine cok yakisti:) hele o zaman kis urunleri kalkiyor ve yerine yazliklar konuyordu o yuzden neredeyse adet hesabi yaptigimizda 2.5 euro vermistik cicilerine:)

sirada milano var bebegim, eger sen uslu bir cocuk olursan bu sefer tum kreasyon milanodan olacak...kongrelerden allah razi olsun der turkiyedeki bebek kiyafeti ureten firmalari insaniyet namina ucuz olmaya davet ederim

Locations of visitors to this page Who links to me?