20 Kasım 2009 Cuma

No no mami noo

Oksuruk ve haksizlikle beraber 2miz birden gecen hafta nakavt olduk. Duyumlarima gore Lal ve annesi ve sanirim birkac cocuk daha bizim gibi hasta olmuslar. Simdi sende kuru bir oksuruk kaldi. Okuldan gelen bugunku epostaya gore swine flu teshisi ile bir cocuk tespit edilmis ve 3 gundur okula gelmiyormus. Zaten sanirim herkes bizim gibi hastalik durumu hisseder hissetmez okula gondermiyorlar cocuklarini.

Sana ilac icirmekte cok gucluk cekiyoruz. No NOOOOOOOOOOOOOOOOO seklinde baslayan ayak diretmeler, bitti tamammm, dur yeter seklinde bitiyor. Ilacin % 50 si midene giderse ne ala.

bu durumu sevgiili babaannen ile paylastigimda hadi deneyelim dedik. aa bir baktik doukan siringadan 5cc oksuruk surubunu bir guzel icti. askolsun doukan dedim, mekan ve fiziksel kosullar gosteri yapmak icin hic uygun degildi. eve geldik gece ayni sekilde icersin diye, yine no no mami no seklinde baslayip tamam bitti yeter dur seklinde devam etti ilac icme merasimi.

baktim bir gece uykunda yuksek ihtimal sana ilaci zorla verdigimizi goruyorsun, ciglik cigliga uyandin, ilac vermemeye karar verdim.

bu ara en guzel olay baby einstein cdlerindeki sarkilari mirildaniyor olman. okulda tina ne yapti dedigimde twinkle twinkle little star soylemeye basliyorsun

okul olayi muazzam oldu doukancim, arkadaslarinin tek tek ismini biliyorsun. cok mutlu gorunuyorsun.. 7 gun okula ara vermis olmana ragmen hic zorluk yasamadin, kocaman bravo sana

mckss canim oglum

annecugun

Locations of visitors to this page Who links to me?