11 Eylül 2008 Perşembe

11.ay ve hayat paylastikca guzel

Degisen-gelisen cok sey var,

konusma-iletisim olayi: muhtesem
birbirimizle oyun oynayabilecek ve oyunda isteklerimizi anlatabilecek kadar konuya odaklanabilme: muhtesem
yemek yeme: iyi
uyuma: iyi
uyum: muhtesem

bakalim dogumgunu olayini nasil yapacagiz. az kaldi. dogumgununde pek fazla cocuk olmayacak ama bir fikrim var belki cok cocugun oldugu ve annelerinin malasef yaninda olmadigi cocuklarla kutlayabiliriz. bu konuda arastirmalarim devam ediyor. elbette aile buyuklerimizde yanimizda olacak.

musrif, suslu-puslu bir dogumgunu duzenlemek yerine, imkanlarimizi 1den fazla cocugu sevindirmek icin kullanabiliriz. boylece marzipan suslu pastalar, gereksiz suslemeler yerine bir cocugun-insanin-kader arkadasimizin gelecegine katkida bulunabiliriz diye dusunuyorum. dolayisi ile bu konuda fikirlerim son halini almadi. birkac tane dusunce urettim, bunlardan biri okullarin acilmasi ve ihtiyac sahibi cocuklarin bulunmasi ve eksiklerinin giderilmesi icin bir fon olusturmak yonunde oldu.
dogumgunu harcamalarimizi ust ve alt seviye olarak belirleyip arada kalan farki bir baska cocugun egitimi icin harcayabiliriz.
bir digeri, annesi yaninda olmayan bir arkadas edinerek, onu duzenli ziyaret edip seninle beraber sevgimizi duzenli ve mumkunse uzun sureli gostermeye calisabiliriz. adina da kader arkadasi deriz.
bir digeri, seninle ayni gun dogmus ve cok yasli, huzur evinde kimsesiz kalmis bir gonlu cocuk, yasi cok kader arkadasi ile gunumuzu paylasabiliriz. bu dusuncelerimi sekillendirirken kriterlerim, seninle ayni gunde dogmus bir baskasi olmasi, ve baslatacak oldugumuz aktivitemizin uzun sureli olmasina gayret gostermemiz.

bu gunu ileride beraber planlamaliyiz-sekillendirmeliyiz, ne de olsa sen dogdun bende senin dogumuna vesile oldum, dolayisi ile bugun ikimizin bulusma gunu. yad ederken guzel seyler yapmaliyiz.

sanirim bu dusuncelerden bir tanesi hayata gecirebilirsek, gonul mutlulugumuz daim olacaktir.

seni cok seviyorum tatli kuzum

annecugun

Locations of visitors to this page Who links to me?