13 Kasım 2007 Salı

1. ay 54.5 cm 3960g





cok tatli oglusumuz: 1 ay cabucak gecti, ben malasef calismaya basladim sayilir. seni 3-4 saat seni evde birakarak alistirma yapiyorum ama inan cok zor oluyor.


seni cok seviyoruz, mimiklerin, halin, tavrin cok seker. sanirim cok sosyal bir insan olacaksin. herkesi buyuluyorsun, herkese muhtesem duygular yasatiyorsun.


surekli etrafa kocaman gozlerini acip bakiyorsun, o kadar meraklisin ki gulmemek icin kendimizi cok zor tutuyoruz. 10 Kasim gunu seni doktora goturduk. Hepatit B asinin ikinci tekrari yapildi. igne vurulunca aglamaya basladin ve bizde her zamanki gibi gulmeye, doktor ve hemsire cok kizdi bize, niye guluyorsunuz cocuga diye:)


pazartesi gunu (12.11.2007) kalca usg cekildi. doktor abla ile acaip yordun bizi, sikildin, durmadin rahat. burnumuzdan ter damlayarak ciktik.


dilegim hep mutlu olman cocugum, sansli olman ve hasta olmaman. basarili olman...ayaklarinin uzerinde durabilmen. bu ara gaz sorunlarimizin yanina ozenle emzirdigim ya da sagdigim sutleri kusman uzerine ihtisas sahibi oluyoruz. kabizlik da cabasi. kabizlik icin sana yarim cay kasigi zeytinyagi icirdigimizde bize kaslarini catip kizarak bakmis olsan bile o gun icin seni inan rahatlatti.


deden ve anneannen sana bayiliyorlar. muccukss



Locations of visitors to this page Who links to me?